Čakovec otvara vrata domaćim autorima alternativne glazbe i to upravo u Parku Rudolfa Kropeka, koji je dosad bio omiljeno okupljalište mladeži.
Nova bina u Urban Parkiću pružat će priliku mnogim glazbenim talentima koji su se transformirali u zanimljive pojave na hrvatskoj glazbenoj sceni.

U Urban Parkiću nastupat će Soul Keks DJ Crew. Radi se o ekipi DJ-eva koji stvaraju pozitivom nabrijanu glazbu za ljude željne kulturnih sadržaja i novih iskustva. Simfonije jazz, funk, hip-hop, soul i Ex-Yu ritmova i melodija sigurno će vas dobro raspoložiti, podsjetiti na ona dobra stara vremena i “zagrijati” za ostatak večeri.
Soul Keks DJ Crew će nastupati od petka do nedjelje u 19:00 sati u Urban Parkiću, a kasnije u 22:00 sata u Beer Gardenu u Mamas & Tapas baru.

Iza imena Zembo Latifa krije se inovativni Zagrepčanin koji se uspio profilirati kao solo Trap/RnB/Pop izvođač s hit singlovima i albumom prvijencem objavljenim usred pandemije koronavirusa. Njegov debitantski album “Venera” sastoji se od 10 pjesama i većina njih tematski obrađuje ženske persone i muško-ženske odnose, dok ostatak izlazi van tematskog okvira poput pjesama “Labirint”, “Zvijezde” i “Daj Zabrij”.

Zembo Latifa stiže nam na urbanu binu u subotu, 30.7. u 21:00 sat s neodoljivim otkucajima i melodijama, idealne za tople ljetne večeri. Dođite u Urban Parkić i svakodnevno podržite mlade kreativce koji pomiču granice u stvaranju glazbe i uživajte u šarenilu sadržaja koje nudi Porcijunkulovo.