Samo dva dana do početka Porcijunkulova – najveće međimurske manifestacije

Doživite Porcijunkulovo, blagdan Gospe od Anđela uz koji su vezani brojni kulturni, povijesni, zabavni i etno sadržaji!
Spoj tradicije i moderne, Sajam tradicijskih zanata, kulturno-turistička manifestacija koja veličinom prednjači u ovome dijelu regije, počinje u petak, 30. srpnja i traje do 2. kolovoza 2021.

Nekadašnje proštenje koje je centar Čakovca pretvorilo u živo moderno okupljalište prepuno raznih sadržaja, danas poznato kao Porcijunkulovo, u organizaciji je Turističke zajednice grada Čakovca te nudi bogat program prepun divnih koncerata, prekrasnih predstava, igraonica i radionica za djecu, promocija i prezentacija…
Ulica kišobrana, nadaleko poznat simbol Porcijunkulova, već je spremna te i ove godine ugošćuje brojne izlagače, majstore zanata, lokalne proizvođače, ulične svirače i zabavljače, a pravi vrhunac manifestacije večernji su koncerti u predivnom ambijentu Perivoja Zrinski. Pa će tako dobre vibracije i uzavrelu atmosferu širiti Željko Bebek, poznati legendarni rocker koji i dalje žari i pali u svojim nastupima; Nina Badrić, jedna od najvećih hrvatskih glazbenih diva i pop pjevačica koju obožava cijela regija; rock sastav Opća opasnost iz Županje koji i dalje novim pjesmama nadograđuje repertoar svojih poznatih hitova; Nina Kraljić, popularna pjevačica nove generacije koja je nakon osvajanja prve nagrade u natjecateljskoj emisiji The Voice – Najljepši glas Hrvatske nastavila uspješnu glazbenu karijeru; Kristian Marolt, mladi pjevač kojem se proriče velika karijera, što potvrđuje i njegov veliki ovoljetni hit; Klapa Iskon, koja u Čakovec donosi dalmatinski ugođaj iz svoje dvadesetogodišnje karijere; Nikola Grabar, čakovečki pijanista koji će nastupiti i s gostima te DJ Blacksoul iz poznatog house projekta svjetskog kalibra PEZNT…

Pridružite se rijeci posjetitelja koja će krajem srpnja preplaviti ulice Čakovca i uživati u najboljem što Međimurje nudi!

Nužne epidemiološke mjere i preporuke zaštite od bolesti COVID-19 na okupljanjima možete provjeriti na službenim stranicama koronavirus.hr.

POVRATAK NA NASLOVNICU

©2021 | Turistička zajednica grada Čakovca

2021-08-05T13:56:39+02:00