Porcijunkulovo: TOP događanje Hrvatske

Osim što je to veliko priznanje Gradu Čakovcu, organizatoru Turističkoj zajednici grada Čakovca, te svima koji svojim programima i aktivnostima pridonose njenom uspjehu, ova Odluka za sobom povlači i financijsku nagradu od 100.000,00 kuna

Na sjednici Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice održanoj 26. lipnja 2018. godine donesena je Odluka o uvrštenju ‘Porcijunkulovog’ u TOP događanja Hrvatske. Osim što je to veliko priznanje Gradu Čakovcu, organizatoru Turističkoj zajednici grada Čakovca, te svima koji svojim programima i aktivnostima pridonose njenom uspjehu, ova Odluka za sobom povlači i financijsku nagradu od 100.000,00 kuna.

Ova sredstva najvećoj kulturno-turističkoj manifestaciji u Međimurju omogućit će zadržavanje visoke kvalitete sadržaja koje nudi ova manifestacija. Pedeset i četiri godine koliko se manifestacija održava, ovom odlukom prihvaćena je i prepoznata kao vrhunska manifestacija, te će to sigurno biti dodatni podstrek kako u organiziranju, tako i u brendiranju Čakovca te njegove bogate kulture i baštine.

I Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica prepoznali su kompleksnost organizacije i njenu vrijednost na međunarodnoj razini, te činjenicu da iz godine u godinu privlači sve veći broj posjetitelja.

POVRATAK NA NASLOVNICU

©2018 | Turistička zajednica grada Čakovca

2018-06-28T15:16:32+02:00