Neizvjesnost oko održavanja ovogodišnjeg Porcijunkulova pratila nas je sve gotovo do posljednjeg časa. “Hoće li ga biti?”, “Kakav će biti?” pitanja su koja su često postavljala posljednjih nekoliko mjeseci. Situacija se ipak pokazala pogodnom te će se velika kulturno-turistička manifestacija tradicionalno održavati krajem srpnja i početkom kolovoza, točnije od 28.7. do 2.8.2022. godine.

 

Glavni izvođači Porcijunkulova, stavka koje vas najviše zanima, već su poznati gotovo svima, ali niste saznali još sve novitete i sadržaje koje vam spremamo. Organizacija čakovečkog “šarenog festivala” odvija se prema planu i u dobrom raspoloženju. Trud i emocije koje svake godine iznova ulažemo u pripremu i realizaciju Porcijunkulova, uvelike se prepoznaju u broju izlagača i posjetitelja grada Čakovca u razdoblju održavanja manifestacije. Ove godine očekuje vas malo drugačiji koncept događaja – usklađen s potencijalom grada i mogućnostima provedbe tako velike manifestacije kao što je Porcijunkulovo. Budite spremni upoznati šarenilo Čakovca na novi način jer će ovogodišnje Porcijunkulovo biti prilika da se približite urbanom sadržaju, ritmovima i vibracijama.

Pratite nas i dalje jer uskoro otkrivamo i donosimo nove sadržaje, nove izvođače i nova događanja u sklopu programa Porcijunkulovo 2022.