Hvala velika svim sudionicima čakovečke tradicionalne, 57. po redu manifestacije! Svima njima koji su kroz protekla četiri dana svojim radom osigurali još jedno nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje Čakovca.
Zahvaljujemo se izlagačima koji su pripremom, radom uživo, ali i na društvenim mrežama, reklamirali ponudu i dobru zabavu na brojnim mjestima u gradu! Hvala velika sponzorima koji su i ove godine omogućili da se održi Porcijunkulovo, unatoč izazovnoj situaciji! Također posjetiteljima koji se svake godine vraćaju u naš lijepi grad, kao i građanima Čakovca i Međimurja koji su se pokazali kao iznimni domaćini!

Hvala svima koji su sudjelovali u organizaciji i održavanju visokog nivoa ove najveće kulturno turističke manifestacije u Međimurju, a posebice i gradskim službama i tvrtkama, poput Čakoma, Gradskog komunalnog poduzeća koje je uglancalo cijeli grad! Zahvaljujemo i medijima koji su neumorno pratili događanje i širili dobre čakovečke vibracije diljem zemlje! U ime Turističke zajednice grada Čakovca hvala velika baš svima koji su na bilo koji način doprinijeli ovom tradicionalnom događanju vezanom uz čakovečko proštenje!
Puno vas pozdravljamo do idućeg, 58. po redu Porcijunkulova!