Mlada pjevačica Nika Turković, koje se sjećamo kao simpatičnu djevojčicu koja je 2004. godine predstavljala Hrvatsku na izboru za dječju pjesmu Eurovizije, danas je sinonim za glazbeno osvježenje na hrvatskoj sceni.
Nika je jedna od rijetkih domaćih pjevačica koja je potpuno očarala i osvojila publiku, a posebice na YouTubeu što dokazuje gotovo milijun pregleda pjesme “U mraku”. Iako iza sebe ima 6 singlova, prva je na streaming servisima i jedna je od najuspješnijih influencerica u Republici Hrvatskoj, a brojni su je časopisi proglasili jednom od žena koje su obilježile prošlu godinu.

Nikin talent i smisao za stvaranje glazbenog i vizualnog sadržaja, prepoznala je mnoga domaća, a i strana publika te obožavatelji iskrenih i snažnih emocija u pjesmama. Da Nika rastura slijedeći svoj vlastiti put i svjetske trendove dokazuje činjenica da je upravo danas, 13.7. izašao njen novi singl “Sutra”, kojeg možete čuti ovdje.

Svestranu i renomiranu kantautoricu Niku, Čakovec će je po prvi put ugostiti u petak, 29. srpnja u Parku Rudolfa Kropeka, u sklopu kulturno-turističke manifestacije Porcijunkulovo koje se odvija od 28.7. do 2.8.2022. godine.

Pridružite se atmosferi koncerata domaćih izvođača na ovogodišnjem Porcijunkulovom jer vas očekuje šarenilo glazbenog sadržaja za baš svačiji ukus, i to na novim, promišljeno raspoređenim lokacijama.