HŽ – uz 40% popusta otputujte na Porcijunkulovo

Ovogodišnje 53. Porcijunkulovo održavat će se u Čakovcu od 28. srpnja do 2. kolovoza. Porcijunkulovo je steklo status najveće manifestacije u Međimurju koje privlači brojne posjetitelje iz Hrvatske i susjednih zemalja. Ispod šarenila koje stvara više tisuće kišobrana, sad već zaštitnog znaka Porcijunkulova, izlagači nude autentične suvenire i rukotvorine, prikazuje način izrade tradicijskih proizvoda karakterističnih za naše krajeve sa špalirom štandova, izvora okusa, mirisa i boja iz života Međimurja.
HŽ Putnički prijevoz svim putnicima posjetiteljima ove manifestacije odobrava 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova.
Popust mogu koristiti hrvatski i slovenski državljani od 27. srpnja do 3. kolovoza 2017. za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na prugama HŽ-a do kolodvora Čakovec i natrag.
Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km. Prilikom kupnje prijevoznih karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a poleđinu karte ovjeriti pečatom organiozatora.

Izvorni članak: HŽPP

POVRATAK NA NASLOVNICU

©2017 | Turistička zajednica grada Čakovca

2018-03-08T12:37:12+01:00