Umjesto Mladena Grdovića – Jole

Na izvanrednoj konferenciji za novinare koja je u četvrtak održana u čakovečkog Gradskoj vijećnici, gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač, najavio je izmjene u koncertnom programu. Naime, umjesto Mladena Grdovića, na koncertu koji će se održati u nedjelju, 31. srpnja nastupit će Jole.

Povod ovoj izmjeni najnovija su događanja oko najavljenog Grdovića, koji je prije dva dana uhićen zbog obiteljskog nasilja. Prema riječima gradonačelnika Stjepana Kovača, Porcijunkulovo je manifestacija koja u Čakovec privlači velik broj ljudi svih dobnih skupina i koju organizira Turistička zajednica, te nije primjerno da na njoj nastupa osoba optužena za obiteljsko nasilje. Odmah nakon što smo dobili informaciju o uhićenju, potražili smo zamjenu te je pronašli u popularnom Joletu, rekao je gradonačelnik Kovač.

IMG_0044

On će na središnjoj pozornici na Trgu Republike zajedno sa svojim bendom nastupiti u nedjelju navečer, a sudeći po prvim reakcijama, Jole je više nego dostojna zamjena.

Porcijunkulovo počinje sutra, trajat će šest dana, osim šest glavnih koncerata, bit će još 69 programa na manjim pozornicama te 300-njak izlagača.

2017-06-07T19:59:59+00:00

Facebook

Twitter

X